söndag 8 november 2015

En smakbit på söndag - Här på jorden

Efter en stormig natt då det kändes som om fönstret skulle spricka, har det blivit söndag och därmed en smakbit! Ett initiativ från Mari på Flukten fra virkeligheten, kika in där om du vill läsa fler smakbitar.

Trots att jag fortfarande läser A clash of kings, så kunde jag inte låta bli att börja med boken Här på jorden av Alice Hoffman. Och jag har blivit helt kär i den. Tycker om allt, hennes språk är så fint. Jag blev till och med förtjust i typsnittet (berkeley book). Så därför ville fota sidan den här gången, men det kanske blev lite mörkt, jag hoppas att det går att se. Smakbiten kommer från sidan 87:

12 kommentarer:

 1. Tackar för smakbiten!
  Kram Cissi

  SvaraRadera
 2. Da jeg bodde i Finnmark var det noen ganger det blåste så kraftig at hele huset jeg bodde i ristet! Heldigvis var jeg aldri redd...

  Jeg halr elsket Alice Hoffman siden jeg leste henne for første gang på 80-tallet! Takk for fin smakebit!

  SvaraRadera
 3. Tack för smakbiten! Känner igen namnet men tror inte att jag har läst något. av författaren. Får kolla upp lite närmare ;)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar när det blåser, då sover jag gott :)

  SvaraRadera
 5. Takk for smakebit! Hos meg har det regnet som selveste syndefloden sto for tur i natt, men heldigvis ingen sterk vind denne gangen. Ha en fin søndag!

  SvaraRadera
 6. tack för smakebiten! fint omslag tycker jag. särskilt färgerna

  SvaraRadera
 7. Tack för smakbiten. Har också svårt att sova när det blåser...

  SvaraRadera
 8. Alice Hoffman er en forfatter jeg kunne tenke meg å lese noe av. Jeg ser jeg har en av hennes bøker på leselisten, men det var ikke denne. Så denne må kanskje også få en plass der :-) Ønsker deg en fin søndag!

  SvaraRadera
 9. Känner inte till författaren sedan tidigare, men smakbiten är intressant. Tack!

  SvaraRadera
 10. Den ser till och med fin ut, boken!

  SvaraRadera
 11. Tack för smakbiten. har inte hört talas om denna tidigare.

  SvaraRadera