tisdag 3 oktober 2017

Ny design på bloggen (igen) och lite annat


Jag vet, jag är hopplös på att ändra om här i bloggen! Men det är så roligt och varje gång tänker jag att det här kommer hålla länge, vilket jag hoppas på även nu :) Det är nästan i samma takt som jag håller på att möblera om här hemma, är det någon speciell gen eller något fel på mig...?

Som ni ser så har jag också slutat med att fota böckerna vid recensionerna. Det var så skönt att ta bort det, för jag är alltid så frustrerad över att det aldrig blir fint nog. Nu får jag i stället utlopp för fotande på Instagram (nu har jag ett separat konto för bara böcker: @lionslibrary) Vad är det för värld jag har upptäckt / missat egentligen? Väldigt roligt och inspirerande :)

Plus att jag har tagit bort en liten siffra i recensionerna, betyget, varför jag har gjort det kommer det ett litet inlägg upp i morgon om, men jag har funderat på att göra det länge så det känns skönt nu :)

Bilden ovan: Sonja fångade sin allra första mus för ett tag sedan (vilket jag aldrig trodde att hon skulle göra!) och på i stort sett alla bilder som jag tog på henne så såg det ut såhär, skuttande, busen! 

4 kommentarer:

  1. Jag borde göra om på min blogg men är totalt ointresserad och har inte tid att sätta mig in i det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hepp nej då verkar det onödigt att fundera vidare över det.. det tar annars inte så lång tid direkt, det finns mycket färdigt i blogger. Men jag som tycker det är superkul ser till att pyssla lite mer med det :)

      Radera