fredag 17 november 2017

Ord efter ord efter ord


Åh förlåt att jag är lite borta från bokbloggsvärlden nuförtiden. Men det är ju november och jag är helt inne i nanowrimo och att bara skriva på. Nu är det bara ett par veckor kvar, och jag måste bara få fokusera på att klara det här, att skriva alla orden för jag är alltför envis och tävlingslysten för att inte göra det...

Jag försöker läsa lite mellan varven men det går ganska segt och dessutom är det så många olika böcker som jag håller på att läsa. Men det är ett uppskattat avbrott, och det är bra böcker dessutom!

Det gick ju lite som det gick med skrivandet i början på hösten och så blev det att jag hoppade på det här smågalna skrivprojektet, helt utan att ha planerat någonting att skriva och det har varit nytt för mig. Men jag har lärt mig massor och framförallt är det skönt att få prova på att skriva lite olika saker och bara träna och få skrivvana, till skillnad från att nöta på med en och samma historia. Eftersom jag alltid blir så frustrerad och tyngd av att jag inte kan skriva så som jag vill så tror jag det är bra att jag gör såhär, skriver på om annat och så får jag återkomma eller vad jag nu gör med alla idéer senare, bara att jag skriver.

Jag törs inte säga det men det känns så kul och som att jag tar mig framåt eftersom jag vågar lite mer nu med skrivandet. Och den tiden måste komma den också, för jag vill ju det. Men hur som helst! Böckerna lämnar mig inte, jag läser på lite mellan allt skrivande och alla funderingar och så blir det en läsperiod sen när november är över. Ska komma ikapp och läsa era bloggar då också! Ha en fin helg! :)

1 kommentar: