torsdag 14 december 2017

Nytt i hyllan • 30

Nu var det länge sedan jag knåpade ihop ett sådant här inlägg, tiden bara rusar och jag trodde nog att det hade ramlat hem fler böcker sedan sist än vad jag hittade i hyllorna. Kanske har någon redan försvunnit härifrån igen (Grace t.ex som jag har en utlottning på just nu). Men jag ser ju nu att det blev en hel del, hehe. Här kommer högarna med de böcker som jag åtminstone har kvar i hyllorna (gjorde det enkelt för mig och tog ett par av de bilder som jag redan visat på instagram).


Prylbanta av Elizabeth & Johan Ernfors
Sånger i skymningen + Änglarna dansar i gryningen + Pensionatet vid världen ände + Under vintergatans alla stjärnor av Camilla Davidsson (oerhört tacksam för dessa som jag velat läsa länge!)
Amerikauret + Sågspån och eld (loppisfynd till min hemstadsserie, även om jag inte börjat läsa ännu...)
Himlens fånge av Carlos Ruiz Zafón (på tiden att jag läser sista delen!)
Happy Food av Ekstedt & Ennart
Sjusiffrigt av Anna Karolina
Drakviskaren av Lovisa Wistrand (pågående läsning)


Alla böcker utifrån Outlander-serien som jag kände direkt när jag började läsa den parallella mini-serien om John Grey att jag skulle gilla dem (även de tre böckerna är nykomlingar i hyllan). Dock inte den första boken, den var slut, men tror den finns nu och ska väl till mig och beställa den snart. Lånade och läste lite i den men hann inte avsluta innan jag var tvungen att hoppa på tåget norröver för julen ;)


Sprang även på dessa med den fina utgåvan av Harry Potter för 20 kr styck :)

... tur att jag inte har önskat mig böcker i jul ;) känner också att det här blev lite som en slags sammanfattning av lite läsning i höst.

8 kommentarer:

 1. Vilket kap med Harry Potter-böckerna. Tycker mig ana att en av dem är goblet of fire. Kan säga att just den utgåvan av boken letade jag mig blå efter i några år då det var den enda jag saknade. De har ju liksom utgått så gick inte att köpa på vanliga ställena. Tillslut hittade jag en i en bokhandel i en stad jag besökte. Kostade lite över 200kr vill jag minnas men jag slog till direkt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo en av dem är den boken :) det kan ju vara jobbigt att hålla på å leta om de aldrig dyker upp.. speciellt efter en specifik bok :)

   Radera
 2. Det var när jag läste Himlens fånge som jag insåg hur sjukt bra Vindens skugga är. Jag älskade den redan innan men Himlens fånge fördjupade den kärleken. :) Trevlig läsning!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah vad bra, jag har inte varit så sugen på att fortsätta för tvån levde inte upp till den första :) men den var ju ändå bra, får ta och läsa den här för lite mystik :)

   Radera
  2. Jag kände precis likadant när jag hade läst Ängelns lek. Himlens fånge väver ihop de två första böckerna och båda två blir bättre när man läst den tredje. :) Nu väntar jag på del fyra. Den finns på spanska och kommer på engelska nästa år, men jag vill nog helst fortsätta på svenska.

   Radera
  3. Det låter bra, börjar faktiskt bli lite mer sugen nu :) att det är på gång en fyra kan jag inte ta in men kanske får läsa den här först ;)

   Radera
 3. Carlos Ruiz Zafóns böcker måste jag verkligen fortsätta på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner också så! Det blir säker bra :)

   Radera