lördag 27 januari 2018

Liten tillfällig läshörna...

... och kanske skrivhörna också för den delen, en hörna för berättelsen :) Jag får ju mina omöbleringsryck ibland och nu blev det så här. Vi håller på att renoverar vinden här hemma och nu går det så snabbt, och då är det tänkt att jag flyttar upp ett skrivbord dit med min dator, nu när jag gjorde så här så har jag inte riktigt något skrivbord men har ändå inte haft något vidare behov av det den senaste tiden (finns ju både köks- och soffbord). Kände för att göra så här i stället. Så datorn får jag vrida lite när den ska användas, ser förmodligen helknäpp ut men det funkar, kan ju alltid låna min sambos om det skulle vara :)


Annars tycker jag det blev mysigt, som ett litet minirum att kliva in i. Gillar mina växter, grönt är ju min favoritfärg (gillar också min lilla ljuslykta som jag hittade på second hand), och även att vissa lådor är vända åt andra hållet. På insidan har jag att-läsa-böcker plus lite anteckningsböcker och sådant.

Japp, det får vara så här ett tag, alltid kul med något nytt :)

8 kommentarer:

 1. Ser jättemysigt ut! Skulle gärna ha något liknande någon gång i framtiden. :) Var har du fått dina fina trälådor ifrån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm jag tror vi köpte de två första från kioskdelen utanför ikea-kassorna, de säljer ju inte sånna men typ äppelmusten levereras i dessa och då frågade vi om vi fick köpa dem eftersom vi såg dem just då utanför, vi var på jakt ;) annars slängs de. Sen de andra så har min sambo plockat hem dem från gamla jobbet på Coop lite då och då. Antar att man får luska lite från sådana affärer, men annars är de ju så dyra i butik när de är färdigbehandlade och så :) iof så har jag inte målad dessa fortfarande.. men det får bli när deras plats är bestämd och det rummet är klart :)

   Radera
 2. Väldigt mysigt med lite avskildhet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja eller hur, det blev lite så :)

   Radera