torsdag 1 februari 2018

Lässtatus just nu


De senaste dagarna känner jag att jag har börjat hitta tillbaka till läsningen mer, det har varit som om jag har läst men inte helt tagit till mig innehållet kanske, för att jag ändå inte uppskattade boken som önskat, lite allmänt ofokuserad. Därför har jag inte heller recenserat några av dem för att det hade varit så intetsägande. Men så släppte jag det och valde böcker som jag ville läsa och tänker nu på att inte skynda, bara för att. Som det kan kännas ibland med recensionsexemplar, men den jag har hemma nu, Artemis av Andy Weir, läser jag långsamt men säker i, och bättre att göra det så.

Sedan kände jag för att plocka upp In i skogen av Jean Hegland för en omläsning. Åh vilken känsla det var, att verkligen kunna njuta och bara umgås med en bok och berättelse och så där, som jag känner till och gillar.

Jag var även en sväng till biblioteket och fick hem ett gäng ljudböcker. Den jag började lyssna på och kommit en bit på är Häxan av Camilla Läckberg. Det är min första bok av henne. Anledningen till att jag nu kör på ljudböcker är för att jag har som en egen liten utmaning för mig själv att lära mig att rita. Så nu kan jag "läsa" samtidigt som jag skissar i timtal :)

Sedan lånade jag dock en fysisk bok, Jag, En av David Levithan. Den har jag varit nyfiken på ett tag men fick plötsligt ett väldigt begär efter den och så fort jag började läsa den så fastnade jag, så bra!

Och ni kanske lägger märke till att inläggen nu kommer att dyka upp på kvällstid i stället. Jag bara kände för en liten förändring, det är lite ovant men det känns också bra.

Hur går det för er med läsningen? :)

4 kommentarer:

 1. Jag, En har jag läst och tyckt mycket om :).

  SvaraRadera
 2. Vore spännande att höra vad du tycker om Läckbergs Häxan om du senare läser en av hennes tidigare böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår inte riktigt din kommentar, jag känner mig nog ganska så nöjd med att ha provat en bok av Läckberg efter denna :)

   Radera