fredag 6 april 2018

En fredag senare

Hej på er!

Det blev ett långt avbrott för mig från bloggen, av några anledningar. Men jag ska försöka skriva några recensioner nu så att jag är tillbaka någorlunda till på måndag. För jag har läst och lyssnat lite ändå även fast jag inte har bloggat, men det kanske blir lite svårt att recensera ordentligt nu när det var ett tag sedan för vissa berättelser. Jag uppdaterade min "läst-2018", men har lite svårt att minnas om det är fler som jag har tagit del av eller inte. Men det får räcka ett tag i varje fall, tror nog jag fick med de flesta.

Jag tycker i varje fall att det är helt underbar ljuvligt att våren äntligen kommer. Det blev som natt och dag (hehe) för mig när ljuset kom tillbaka i mars och jag fick uppleva blå himmel och sol och vilken energi det kan ge under dagen. Det var lite vinterdeppigt för mig ett tag, med kyla och så mycket snö så länge. Även om jag ser mig som en liten norrlänning i grunden och trodde att jag var det så har jag ändå bott i Skåne de senaste tre åren och vant mig vid vintrar där jag kan springa och gå i skogen likväl trots årstid. Det gjorde skillnad nu när jag bor där jag bor (som har samma odlingszon som hemma, kyligt på höjden). På landet dessutom till skillnad från stadens många alternativ på strövtåg. Så det blev mer vinter men kanske också ännu mer uppskattning av värmen nu när den kommer tillslut.

Hur som helst. Med bloggandet har det inte heller varit så skojigt ännu att skriva när vi fortfarande inte är klar med renoveringen av vinden. Vi är förmodligen världens segaste på att fixa i ordning det... suck. Men det är mycket att göra och det måste bli rätt med alla vinklar och skavanker. Det är i varje fall där uppe som jag ska ha mitt skrivbord och blogg-corner ;) så jag hoppas att det blir superkul sen när det blir klart.

Så nu i helgen ska jag bara njuta när den sista snön försvinner, skriva ett par recensioner, läsa lite och lyssna på ljudbok medan jag målar. Just nu är det med en liten pensel utmed kanterna i trappen. Förhoppningsvis köpa lite jord så att jag kan plantera lite grann också. Det blir nog bra det. Ni får ha de så fint! Och jag är ledsen att jag inte ens kikat in på bloggar eller har någon lust att skrolla Instagram ännu... det kommer kanske tillbaka sen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar