lördag 7 juli 2018

Nu blir det läsmaraton!

Det är lätt hänt, att dra på sig för mycket böcker! Och så brukar det bli när man kommer in i något och får ett sug när det tidigare har gått på lite halvfart. Det ena leder till det andra. Nu var det dessutom länge sedan jag besökte biblioteket och idag fick jag en väldigt stor lust att åka dit och låna några spännande exemplar.

Jag har liksom inte vägarna förbi nuförtiden, men cyklade in idag och fick gå i godan ro och spana. Men när det var 7 stycken så kände jag att jag kanske får börja så ;) får återkomma helt enkelt.

Jag har ju egentligen en del att läsa redan, som man alltid har, och så mycket annat jag vill hinna göra, skrivandet också för den delen. Men jag kan klämma in lite läsning ändå, speciellt om den där viljan finns. Jobbet och trädgårdsarbetet är ändå så fysiskt, nästan på gränsen att jag inte riktigt orkar med i dessa tider, så visst behöver jag kompensera med läsning! :)

Här är i varje fall den fina högen som jag kom hem med. Några förväntade, andra oväntade fångster. Jag tror de är ganska lättlästa men samtidigt kanske det hade varit bra med lite kontraster dem emellan, det har jag inte tänkt på. Å andra sidan har jag någon av de andra som jag också tänkt läsa nu i juli om så skulle behövas. Har ju dessutom börjat på Blomsterspråket. Så mycket böcker det blev helt plötsligt...


Den unga författarens verktygslåda av Ralph Fletcher
April, April av Mattias Edvardsson
För att väcka hon som drömmer av Johanna Nilsson
Allt det vackra är inte förstört av Danielle Younge-Ullman
Olyckornas tid av Moïra Fowley-Doyle
Mitt hjärta går på av Christoffer Holst
Alma Whittakers betydelsefulla upptäckter av Elizabeth Gilbert

Har du läst någon av dessa? Är det någon speciell jag bör kasta mig över? Har redan börja med April, april dock, som jag tänkt läsa så himla länge nu :)

4 kommentarer:

  1. April, April är bra! :) Alma Whittakers betydelsefulla upptäckter är jag nyfiken på så ska bli spännande att höra vad du tycker :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var den verkligen ;) börjat på den nu och den verkar lovande, men mycket kan hända under alla de sidor i den tjocka boken :)

      Radera