torsdag 16 augusti 2018

Tack för den här tiden!

Nu har jag bestämt mig för att lägga ner den här bloggen, men kommer att fortsätta att blogga om böcker men nu inkluderat med lite annat här.

Så jag fortsätter "som vanligt", vill bara fånga in fler ämnen på en och samma plats. Inte för mycket dock, men jag vill så gärna blogga och skriva för jag tycker det är väldigt roligt.

Att jag startade den här bokbloggen gick i ett enda svep och jag är oerhört glad att jag gjorde det, det har varit väldigt roligt och tänk så mycket jag har läst under de här 3 åren som det nu alldeles snart blir. Att det finns så många andra snälla bokbloggare har verkligen gjort så himla mycket!

Angående recensionsexemplar så har jag inte precis överfullt av dem, det finns ett par spontanutskick kvar men de kanske jag recenserar på den nya adressen. Framöver kommer alltså alla recensioner att fortsätta på den nya adressen. Inga större konstigheter.

Jag finns kvar som vanligt med ett bokligt instakonto som nu heter @fannysbokhylla

Så, vet inte riktigt vad mer jag behöver ta upp :) Tack för den här tiden, men nu är det dags för nästa steg!

6 kommentarer:

 1. Jag fortsätter att följa dig :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad glad jag blir tack :) och jag figurerar säkert ändå bland bokbloggar som är så mysiga men det har ju blivit dåligt den senaste tiden dock :/ måste bättra mig.

   Radera
 2. Jag hoppar med vidare till din nya blogg! :)

  SvaraRadera