Kontakt

Mitt namn är Fanny, jag är 25 år och numera bosatt i norra Skåne. Här på Lion´s Library bloggar jag om de böcker som cirkulerar i min tillvaro. Mitt bloggnamn kommer helt enkelt från att jag är född i lejonets stjärntecken och såklart för bloggens stora ändamål - en samlingsplats för böcker.

Du är välkommen att maila mig för frågor, funderingar och samarbeten på:

lionslibraryblog@gmail.com


Recensionsexemplar
Jag tar gärna emot rec.ex om jag tror att boken passar min smak. Jag tar endast emot rec.ex i form av fysiska böcker.

Jag meddelar redan här att jag med största sannolikhet kommer låta boken lämna mitt hem efter att jag har läst och recenserat den. Antingen skänker jag den till välgörenhet eller så gör jag en utlottning av den här på min blogg. Därför ber jag också dig som vill skriva något i boken att undvika att skriva mitt namn, däremot är andra meddelanden och/eller signatur ofta bara uppskattat för alla (inte för att man måste skriva något!). Detta förändrar såklart ingenting om själva recenserande eller mitt mottagande av dem.

Testläsare
Har du skrivit ett bokmanus som du vill att någon ska läsa? Jag är en van läsare och har med mitt utifrånperspektiv möjlighet att se din text med nya ögon och ge dig konstruktiv kritik. Självklart kan det här vara läskigt men jag ska göra mitt bästa för att vara vänlig men granskande.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar